El concepte slow drive es fonamenta en les sensacions, sentir les emocions que transmet un volant de fusta per carreteres amb encant, sense presses, les sensacions que només un roadster d'època pot transmetre però amb la fiabilitat d'un vehicle recentment fabricat.

​La gent no acaba d'entendre el que és Morgan, no poden comprendre la idea que es tracta d'un cotxe nou. Sempre que parem en algun carrer ens pregunten, 'un cotxe preciós, de quin any és? i diem', ´2012 ', al que responen ‘és una rèplica?’ i diem automàticament, 'no, és un Morgan ".

​​Morgan és diferent, singular, exclusiu i per descomptat intemporal.

Aquest concepte es fonamenta en les sensacions, a sentir les emocions que transmet un volant de fusta per carreteres amb encant, sense presses, les sensacions que només un roadster d' època pot transmetre però amb la fiabilitat d'un vehicle recentment fabricat.

Morgan, no necessita presentació per als afeccionats al motor i als cotxes clàssics. Pels que no els coneixen direm que és l'últim fabricant d'automòbils que es manté exclusivament en mans familiars.

Aquesta petita empresa de Malvern Link (Worcestershire-UK) ha celebrat al 2009 el seu centenari. El seu tret més característic és el disseny dels seus models, que mantenen la línia dels anys 30 mentre que les seves prestacions pertanyen al segle XXI.

En concret els models que presentem, el 4/4, són de l'any 1936 i encara es manté la seva producció, sent mínimes les variacions que ha sofert el model des de llavors.

Els motors són d'última generació (subministrats per Ford per a la gamma clàssica i per BMW per a la gamma moderna). Tots els cotxes són muntats a mà.

Morgan i el concepte Slow Drive

El Morgan 4/4 Sport és, dins la gamma dels cabrios-roadster, el vehicle amb menor impacte ambiental dels quals es fabriquen actualment. Fins i tot dins la gamma general de vehicles, ocupa la tercera posició per darrera del Smart Fortwo 61hp i del Toyota Prius Hybrid. El seu baix pes (780 kg) i la utilització de materials nobles en la fabricació del mateix (fusta de freixe, pell, alumini...) fan que siguin pràcticament 100% reciclables, encara que és sabut que un MORGAN dura una vida. La producció anual és de 650 unitats que es distribueixen a tot el mon. La llista d'espera per a un automòbil és aproximadament d'1 a 2 anys, havent arribat als 10 anys en el passat.

Aquestes característiques fascinants, li donen la fiabilitat d'un vehicle actual però alhora permeten redescobrir el plaure de la conducció, escoltar el rugit del motor, sentir la vibració del volant de fusta, negociant cada corba, sentint l'aroma i el so del paisatge, el frec del vent en el cabell, la conducció com un dels plaers clàssics.

Qui som >>

Per què Morgan


rutes·casaments·esdeveniments·publicitat

Per una correcta visualització es recomana l'ús dels següents navegadors: Firefox, Chrome, Explorer 9